Tema vs. stil sau prin ce se deosebeste nunta stilizata de cea tematica?

Nunta tematica e bazata pe o anumita tema (gangster, cazino, halloween etc), dar stilul este o atmosfera, dispozitie prezenta in toate detaliile. Tot mai mult si mai mult sunt solicitate nuntile stilizate, care ofera posibilitatea mirilor sa se manifeste.

 

 

Referitor la nuntile tematice, sa stii ca raman in voga temele, care te introduc intr-un anumit anotimp, de exemplu „Blues-ul de toamna” sau „Tandretea primaverii”.

 

 

 

Alegerea stilului nuntii ar trebui sa fie primul pas, pe care il fac mirii (ceea ce se intampla foarte rar).

De obicei, mireasa isi cauta rochia din primele clipe de dupa logodna si nu are nici cea mai vaga idee cum si/sau unde va fi nunta. (Fiti de acord, e greu de imaginat un bucatar-sef care incepe sa faca mancarea, neavand nici o idee ce produs va avea la final!)

In alegerea stilului e binevenit sfatul specialistului. La prima convorbire, foarte rar auzi clar ce anume asteapta mirii de la nunta lor. De obicei, e un raspuns standard: „Clasic! Elegant!” Doar dupa o discutie si un sir de intrebari legate de interesele si modul lor de viata sau istoria dragostei si caracterul lor, poti sa conturezi stilul evenimentului. Conteaza totul: ce le place, ce atmosfera vor sa aduca oaspetilor lor, ce anotimp prefera, cum le place sa-si petreaca timpul liber etc.

 

Culoarea evenimentului face parte din interiorul salii

Daca mireasa este adepta tocurilor inalte pentru fiecare zi si este o fashionista – stilul ei este, cu siguranta, unul şic. Dar cine stie, poate ii plac iesirile la natura si blugii sunt preferatii ei? Stilul este oglinda personalitatii si nu trebuie sa faci pe placul parintilor sau nasilor sau chiar si al modei ori standardelor.

 

 

 

 

Culoarea evenimentului face parte din interiorul salii. Cand iti alegi sala, bifeaza nu doar capacitatea ei sau prezenta parcarii pentru masini, dar atrage atentia si la culoarea draperiilor, podelei si peretilor. Vezi cum se asorteaza cu acea culoare pe care ţi-o doresti. Regula numarul unu – nu mai mult de trei culori: prima este dominanta, cea de a doua – o completeaza, si ultima este doar un accent. In rest, iti ramane sa ai grija de rochiile domnisoarelor de onoare, buchetul miresei, invitatii, decor, conceptul nuntii si show-program.

 

Deseori, miresele se orienteaza la poze frumoase ale detaliilor de pe net si incearca sa le introduca pe toate. Gresit!

Cea mai buna solutie este de a apela la ajutorul profesionistilor, care te vor ajuta sa gasesti o idee neordinara si sa o realizezi corect.

Nunta este o sarbatoare personala si emotionala. Iti doresc sa faci aceasta zi, care este o etapa noua in viata voastra conjugala, unica si irepetabila. Meriti sa ai o nunta care te reprezinta!

 

Aurelia Gandea – event planner